Banankaka och Barndomsminnen!
Publicerat den

Ja nu har jag plockat ut två banankakor jag gjorde då bananerna va på väg att bli gamla. HaHa.. men de blev knas, har en sån där avlång form och en vanlig som jag satte in samtidigt i ugnen. Den vanliga blev bra men den andra formen blev de som pannkaksdeg;P ... Blir alltid misslyckat när jag gör i den formen.. måste va nått med den.. den släpper nog inte in värmen elle nåt..haha.. samma visa varje gång.. så nu åker den nog nästan i soptunnan;P

HeHe.. idag har jag hunnit med mycket efter jobbet. Handlat, klippt gräset, städat, bakat o plockat ordning i nåra köksskåp. Härligt med sånna kvällar! ... Men på dan va jag mkt trötter.. haha=)

Ja o nu sitter jag här o ätit hembakad bröd me leverpastej o den inlagda gurkan. Måste va de goaste som finns, och självklart mjölk te!

HaHa.. jag har både skrattat och lipat idag när jag lyssnade på ett band som jag spela in te min gammelfaster när jag va ca 8 år elle nåt. HaHa... Jag spelar tvärflöjt och läser versar för na=D HaHa!! ... Ur roligt o höra så här många år efteråt!

Det är få förunnat att kunna blicka tebax på en sån underbar barndom som jag har fått! Skulle mer än gärna vilja leva om varenda liten sekund ur barndomen igen! ... Tänk att aldrig behövt att gå o lägga sig ledsen för att föräldrarna bråkat eller ingen som brytt sig om en. Underbara, underbara familj!!! *YOU ARE THE BEST!!*

KRAM!!!