Sparkdräkten färdig!!
Publicerat den

Ja, min sparkdräkt är nästan färdig!!
Medans jag har legat sjuk en vecka (tack o lov e ja bättre nu) så har jag hunnit sy färdigt mina border, och sytt färdigt min sparkdräkt!=) Bara sån där vadd vid händer o fötter som saknas, men har inget sånt hemma osså fickorna jag inte sytt fast än. Urful är den! Men det underbaraste plagget jag har!!=D ... Asså såååå illa skön!! Den bor jag i här hemma nu kan jag säga!=D *Underbart skön!!!*

Så här har mina dagar sett ut i en vecka:
Massa gosande i sparkdräkten, Soffliggande, glassätande (av den goaste glassen ever) och lyssnande på edsväraveckan!... Så jag har inte haft de så pjåkigt ändå!;P Gött att inte behöva göra ordning sig på en hel vecka, utan bara gå o strosa hemma som man e!=) Här kommer lite kort från olika dar=)


Hihi.. någon som behöver en förklädnad till Gris nån gång.. hör av er te mig;P


Soffmys!


Ännu mer soffmys.. inte orkar man mycke när man e sjuk..


Världens goaste glass!!! <3


Mina border jag sytt!
Den översta är uppsatt o klar. Den understa är inte färdig på kortet, men nu är det det! Dock fortfarande lika skrynklig än;P hihi...

Som ni ser så har jag klippt lugg igen. HaHa.. ska alltid gå lös me saxen när jag e hemma o har långtråkigt! Plus att man pilla på kameran. Ändra lite inställningar i kameran så man får sånna här ljusa kort. Man ser blek ut som en liten snödriva, men de gör inget!=D haha.. ser lite mer "Drömmande" ut med denna inställningen. Fint tycker jag.

O nu sitter jag hos Samis som ock är sjuk.
Mor o far är o berättar om Hjälpverksamheten. Så ni kan lyssna på radio Vara nu kl 15.00 om ni vill lyssna på dom=) ... Det ska iaf jag göra!!!=D Hade lagt hela mitt schema efter denna vecka. osså går jag o blir sjuk o kan inte va med iaf! Så illa tråkigt!!! ... O idag skulle jag hjälpt till i köket ock som jag gör varje år. Så typiskt! Men nu ska jag bli frisk!=)

Hoppas ni haft en toppenvecka!!<3
Kramizz