Måndag!
Publicerat den

Ny vecka, och min sista semestervecka!
Den skall tillbringas på ett barnläger! Har varit med varje år sen jag va 7. Elle jag började sova över när jag va 4, för både moster och far va ledare då. hehe..men börja på riktigt vid 7. Men sen när jag började plugga, så var jag tvungen att jobba hela somrarna för att tjäna lite pengar så jag klara mig resten av året, så jag har inte vart med på en 3 år nu. Men i år ska jag med! Hoppas man slipper det traditionella ikastandet av ledare..haha.. e inte de fräschaste vattnet där med alla blodiglar;P E ju 100 barn, så man har inte så möe att säga till om;P

Helgen har varit toppen! Va ju som sagt ute på sjön hela dan i lördags! Fast först åt jag jordgubbstårta ihop med familjen o sen åkte vi till en läkare vi känner för o lägga om pappas sår! Han ramlade med cykeln på midsommarafton!! (Fast han hade inge druckit!) höhö.. skojja om att så säger alla som kommer in på midsommarafton till akuten;P Hihi... De va lilla Freddie som sprungit på framhjulet och pappa ramla rakt ner med ansiktet på grusgårn!

Han hade en stooor sten som satt inne i pannan som de inte hitta först! O fick sy 8 stygn! Så här söt är han nu min lilla björnpappa!:


Älskar dig!! <3

Sedan ringde bror o fråga om jag ville med ut på sjön!
O de säger man ju aldrig nej till;P Först fick vi glass o jordgubbar innan vi for ut! Gör goa mjuka vågor va de över kinneviken! sånt gillas!=D Sen åkte vi o tog en glass på spiken! o åkte runt alltihop. Sen åkte vi till Lidköping o kika till ett par kompisar som precis köpt en söt båt! Osså sedan tebax o när vi kom så var det framdukat grillat med massa goa tillbehör!=D Sedan raka vägen hem;P va trött, för jag hade bara sovit 1 timme efter cypern.. vi landa ju kl 03 på natten i gbg.. hehe=)

Världens sötaste hund va ju me ock! O brorsan o tösen hade köpt en liten flytväst!;PSå här låg han o sov under hela resan..hihi...Härligt!!

O igår så gick jag rundan i Stenum me Nellie o Mollie!

Sen hade vi möte här i Stenum.
Va fullt på gräsmattan framför den lilla stugan vid vattnet! Trevligt!!

Sen Grillade jag och gumman här hemma hos mig på min altan!


Illa gott!!!


Fina johanna!!

Sen gick vi rundan i skogen med hundarna! Då fick johanna för sig att vi skulle springa! Tossiga tös!! HaHa.. men så glad för henne nu att hon orkar!! Du e sååå duktig!!


Härlig dag!
Den avslutades med glass o massa tjöt! Men på fredag e det dax för en heldag igen!=) Då ska johanna få sin födelsedagspresent!=)

Har vart en del i helgen som ni kanske märker efter jag kom hem. O nu har fm gått åt till att skriva detta;P Men NU ska jag tvätta upp alla kläder som jag har haft på cypern! För ikväll ska jag ju packa igen!! Då för lägret i veckan!=) Blir lugnare sen när jag börjar jobba igen;P Höhö!! Men har haft en toppen semester soo far! Trots ja jobba första veckan! Men va bara skojj!!=D

O idag har Camilla vart här o fört över korten från cypern! Väntar bara på hennes kort ock..hehe..=) osså har ja pratat me gumman med! hihi.. men nu... TVÄTT!!!

Ha de gott vänner!
kramizz
ps. cypernbilderna får jag nog visa nästa vecka..haha...