TIA- Attack.
Publicerat den

Min kära underbara mamma ligger på sjukhus.
Hon har fått en TIA-attack (Samma som stroke, fast inte bestående)
Hon blev halvsides förlamad och spydde och fick åka ambulans te sjukhuset. TACK o lov så gick symtomen tillbaka efter ett tag! Men hon fick tryck över bröstet som stråla mot ryggen o sån kramp i benen när vi va på sjukhuset så jag trodde hon fick ett epilepsianfall.

Hon har alltså fått en propp i hjärnan så att hjärnan fick syrebrist, men proppen lossna. Hon lades in på sjukhuset över natten för att timmarna efter en TIA - attack så kan man få en riktig stroke.

Jag var på sjukhuset och höll på och greja med en stroke-patient när en personal kom med en telefon o sa att de va pappa, då visste jag att nått hade hänt. Men trodde aldrig de va lilla mamma. Så när far berätta att munnen hängde o hon va halvsidigt förlamad o inte kunde gå så börja ja ju böla;P Såg ju mamma framför mig som den patienten jag hade framför mig. Fick iaf greja färdigt med den personen jag va hos. Sen fick jag sluta tidigare o åka till KSS till lilla mor. Bröderna tog hand om Samis.

Blev sent igår o inte kunde ja sova inatt. Tog hand om Samis nu på morronen o duscha o klädde pån o skjutsa te jobbet så han e där nu iaf. Lilla mor mår bättre idag! (TACK!!!) men e fortfarande kvar på sjukhuset. E så illa glad att hon inte va själv hemma med samuel när det hände. Vet inte hur de hade gått då. Utan nu var hon med våra församlingsmedlemmar.

ÄLSKAR DIG LILLA MOR!!!!
Det får aldrig hända dig nått!.... e så tomt här hemma utan dig!... Du är verkligen vårat liv!!! Du betyder allt! <3

KRAM!!! <3