Älskar er min kära familj!
Publicerat den

Den sista tiden har det vart en del motgångar för våran familj.
Men vetni.. Varje motgång gör oss så mycket starkare, och man lär sig så mycket! Både om sig själv och om andra. Och jag blir mer och mer säker på att jag verkligen vill vara en kristen, trots att det är det som är orsaken till att folk smutskastar oss. Tänk att få ha ett hopp om en himmel, där inga tårar finns, ingen sorg, ingen död, ingen plåga! Vad jag längtar!

Livet här på jorden kan kantras av så mycket tråkigheter. Och all livsgnista hade försvunnit om jag inte vet att det finns nånting som är bättre. Det är därför man härdar ut. På jobbet när patienter ligger för döden och undrar, var livet bara så här? De känner ingen mening, inget hopp utan en stor ångest för det som de har framför sig... men tänk att få ha ett hopp om en framtid i fullständig lycka och kärlek! Men det får man bara om man omvänder sig och tror.

Det som folk ser som ett fruktansvärt nederlag, det får vi se som en stor vinst!!
Mänskligt sett så kan folk se saker och ting som stora nederlag. Men vetni, det som är nederlag för vissa, kan vara en stor vinst för andra! Hur mycket än folk smutskastar en, hur mycket de än tror sig veta, hur mycket fel de än hittar.. och tror att de är så mycket bättre och att de har vunnit. Det får oss att få en starkare tro på Gud, det får oss att längta till himlen ännu mer, det lär oss att kämpa ännu mer att leva ett så rätt liv som möjligt, det lär oss att hur andra än behandlar oss, så ska vi behandla de med kärlek tillbaka. Och det mina vänner är en stor läxa för oss... för mig!

Vi må bli förtalade och förkastade. Men det blir vi som vinner ett evigt liv utan fruktan! Och jag skulle inte vilja byta för allt guld i världen! Hellre baktalade, förkastade och hemlösa....men ha en inre glädje och frid, än att ha all  rikedom i världen men förlora sin själ. "Det som inte dödar, det härdar". Vi vet vad som är sant eller inte, sen hur andra vrir och vänder på saker och ting... ja, då får de göra det! Vi har det bästa framför oss!<3

Jag hoppas att ni får en fin valborg!
Jag har vart hemma med samis idag, och nu ska jag snart åka och kolla på elden och försöka tänka bort alla problem som är. Hoppas ni får en jättefin dag!=) 

Lyssna på denna:"Eftersom han lever, kan jag möta morgondagen.
Eftersom han lever, är all rädsla borta
Eftersom jag vet, att han bär framtiden
Och livet är värt att leva,
bara för att han lever"