Venedig!! Romantikens stad!
Publicerat den

Idag åker vi!!! <3
 
Hur har ni det där hemma i de små stugorna så här i höstmyset?=)
Här rullar livet på iaf..Jobbade sista dagen på 1,5 vecka igår!!=D För nu har jag har SEMESTER!!! *Wiiiiihoooooo!!!!!* Nu.. tänker ni.. jupps NU!!=D När det börjar bli höst=) Men som ni vet så fyller kära lilla mor 60 år på lördag.. och då har vi hyrt 2 husbilar och ska åka på en europatrip till:
 
Samt även då.. Tyskland, schweiz, österrike, lichtenstein, slovakien.. är det nått mer man åker igenom?=D Har ju varit på alla de ställena förr.. i bla. Venedig ha jag varit 2 gånger förut=) Men man kan aldrig åka till ett land för mycket!=D Okey.. kan man kanske..haha.. men ju mer man är bortrest, desto mer värdesätter man sitt hem sen=) Så är det faktiskt=).
 
Så denna Europatrip med familjen ser jag fram emot!=) Sist vi åkte hela familjen ( nu blire tyvärr inte heela familjen=( ..) så var det när vi gjorde samma resa för 24 år sen;P hihi... Visst vi har vart i Ryssland och sånt tillsammans förut..men vi har aldrig åkt på semester (de andra är ju hjälpsändning) ihop sen ja va en liten skit på 5 år! Precis som lilla Melle är nu=)
 
Här får ni se nåra kort från förra resan (med familjen) till Venedig. Då åkte vi via Glossknocker eller hur det stavas.. bergen på 3500 m höjd! De andra familjemedlemmarna förutom far och jag verkar inte vilja åka där denna gången=((((((((( Här på korten var man liten och söt!! Men den sötaste är samis!! Hur ljuvligt söt var han inte när han var liten!!!! (utan glasögon då:P)
Söta söta lilla samis!! <3 Tänk när du var så här liten.. och va du sprang! Stackars mor, far och maggan när du sprang iväg i venedig och ingen visste var du var, tack vare maggan som såg en dörr vifta lite på glänt så sprang hon efter.. då hade du sprungit in i ett hus där det satt massa folk och gömt dig..haha!! Min älskade lilla bror! <3 Vi älskar dig!!! <3
 
Nu ska vi snart hämta husbilarna. Osså bär det av i em! Hoppas verkligen vi får en fin familjeresa utan några olyckor.. utan bara får njuta av gemenskapen och läget=) Har vart så mkt jobbigt och ledsamt nu detta året... så ska bli så skönt och bara komma bort och få tänka på annat..
 
Om jag inte hinner skriva mer...
Ta hand om er vänner! <3 Jag gillar er!!
Kramizz