Kvällsmys!
Publicerat den

Vet att det inte är fredag idag! Men vi har lite kvällsmys här ändå=) Imorrn väntar det jobb med, har fått hoppat in mkt nu det sista, har vart bra då jag inte skulle haft nått på 2 veckor, och det har gått bra att vara på ortopeden. De ville jag skulle söka tjänst där, o de e ju alltid roligt att höra=)


Så här mysigt har vi de just nu!=)

Sluta ju lite tidigare från jobbet idag. Mor o far åkte ju och prata om hjälpverksamheten så då hämta jag samis från jobbet och var hemma med honom tills de kom hem ett par timmar senare. Träffade även på svägerskan + barn..o lilla kaninen var med också=) Mysigt! Så där hängde vi vid stenmurn i det fina vädret!

Termometern visa på 22 grader i solen idag! Så härligt! Finns inge bättre än varm vårsol!=) Skulle bli fint på fredag.. gött.. för då är jag ledig!=) Då MÅSTE jag ta ner all granris, städa, tvätta fönster, och ta bort vadden i fönstret.. ja iaf så kan jag ju ha som mål att göra allt de;P HaHa... brukar aldrig bli som jag tänkt;P

Nu ska jag sätta mig och klinka på pianot lite. Tur jag inte har nåra grannar iaf;P Ni får ha det så fint vänner!! Kram Kram!