Jag hitta dom!!!
Publicerat den

Jag hitta dom!!!!
 
Jag är så GLAD!!! De va låååångt ute i skogen i stenmurn! Jag tog in tjejen, och lät Selma vara kvar osså följde jag henne o såg henne gå ut i skogen... sen efter en bite så såg hon mig och hon stanna.. ho vägra gå! Varken till mig eller bort... och jag bara såg på na att det va nått med henne! Sicken Busa! Och jag gick in och leta (hade gått där förut, men hitta inget!) Och jag hitta inget denna gången heller, så jag gick tillbaka.

Katten väntade på samma ställe tills jag gick (gömde mig bakom en buske) och såg att ho fortsatte. Så jag gick ut i ängen istället och leta runt skogskanten. Och det var ett ställe som selma kolla in så. Och jag kolla och kolla. Såg inget och gick tillbaka en bit när jag såg att stängslet var öppet på ena stället så kolla lite extra där.
 
Vad är det jag ser`? nått vitt som rör sig i en gran!!! Det var en kisse!!!!! Då var bara leta gärnet efter de andra två.. inte det lättaste om jag säger så! Myror, 1000 mygg och jag stod i bara byxor och ett linne... och alla fästingar ska vi inte tala om!
 
MEN JAG HITTA DOM!!!!! <3
 
Jag som trodde att de hade blitt uppätna av räven! Mina goa goa kattungar! <3 Jag hitta er! Sicken busig mamma ni har! Men varför dela ho på unga? ... Varför tog ho in en till mig? Nu ska de va INLÅSTA!  För Alltid! Näää, skämt o sido!
Men jag är så GLAAAAAAAAD!!!!!