Instagram och ny telefon!
Publicerat den

Jag har nu en ny telefon, HTC One X!!=DMin andra HTC sprack ju skärmen på, och idag har jag vart och hämtat en ny ifrån Expert tack vare försäkringen! Jag fick hämta ut en likvärdig med den jag hade innan.. men min HTC sensation jag hade innan hade utgått, så då blere en One X som han sa skulle klå varenda telefon! (just nu, de kommer ju me nya telefoner lika ofta som jag byter maträtter..typ=P ) Han sa att Iphone o de telefonerna inte hade en chans gällande prossecorer, prestanda o allt va de va (höhö, fattar inte möe av de han sa).

Inte illa o betala 1500kr i självrisk o få en å grym telefon;) haha.. Har alltid gillat HTC mest! Har haft en 4 olika HTC nu. Tycker den e den snyggaste telefonen i och utanpå.. sen vetja inte med olika funktioner o så från telefon till telefon men=D HaHa....Får hoppas den varar hel lääääänge nu! Jag har ju en förmåga att födärva mina telefoner lixom..drulleförsäkring..va e de?=P

Har även skaffat instagram!
För er fåtalet som vet vad det är, som läser min blogg, så heter jag stridhsofia där!=) Om ni har instagram... va heter ni där då?


Om ni har några andra bra appar så säg gärna till!!=)
Finns det nån med stegräknare o sånt?=) ... Vem ringer, hitta.se , och kolla regnumret är en måste i min telefon iaf;P ... Har ni nått förslag på nåra mer?

Sen måste jag ha eran hjälp med Google!
Vet ni hur den funkar?? .... Asså jag skaffa google mail för länge sen (2 olika) Dock använder jag bara nu: stridhsofia84@gmail.com om ni vill skicka dit! ... Skitbra! För kontakterna ligger där och fördes automatiskt över till min nya telefon! Smidigt!! Men nu till frågan:

Hur funkar google+ ?
Jag har det med.. det liknar ju FB?... Är det någon som använder Google + ? Skulle va roligt iofs! Hjälp godtages mer än gärna om hur saker funkar där!=D

KRAM!!