Instagrambilder
Publicerat den

Här kommer lite instagrambilder från veckan. 


Gjorde (världens fulaste) pepparkakshus och baka 2 sorters knäck, vanlig och en saffransknäck!=)


Mina fina adventsljusstakar!=) 

Och igår efter jobbet kom jag hem till fina adventsljusgranen!!=D

Att köpa plastgran var det bästa jag kunde gjort!! Det har varit helt förbjudet / otänkbart för mig att ha plastgran innan. Jag tyckte alla som hade det var tokiga och lata då de inte orka damsuga upp alla barr=P MEN det är verkligen det bästa jag gjort! Mina katter pissa ju på granen, och de välte den flera gånger varje dag, så både kulor och julpynt gick sönder, och granen bestod till slut bara av skälva stommen. Så fick slänga ut den nästan direkt efter jul. Och då sa jag. Aldrig mer. För jag äääälskar allt som hör till julen till! Så förra året gick jag och skaffa en plastgran. 
 
Fördelar: Alltid lika fin och jämn, Lätt att ta in/ut. Barrar inte, sticks inte, är jämn, om det är nån glapp nån stans där man vill hänga nån grej.. bara böja till en kvist som man vill ha det, katterna varken välter eller kissar på den, slipper den äckliga lukten som blir av ädelgran (det jag alltid hade), slipper pröjsa 400 spänn på en gran varje år, slipper vattna, bevarar skogens träd, kan ha en adventsgran inne!... bara massa fördelar!

Nackdelar:
Mysigt att gå ut och hugga en gran (gör jag ju ändå till mor o far, o jag använde ädelgran så gjorde det ju inte ändå till mig själv). Granlukten (men jag använde ju ädelgran, så är bara glad att slippa den doften!) 

Så nackdelarna är lika med NOLL! =D Nä, helt klart det bästa!=D Så nu står granen så fint med de små fina lamporna i granen!=D Min adventsgran! Första året jag har det! And I like it! Så ut och köp en plastgran med er nu;P höhö !! Kram!!