Sista inlägget?
Publicerat den

Sorry för kass uppdatering. Men har vart fullt upp i helgen. Jobbade ju fredagkväll, sov över, jobba dagtur. Sen var det ju kalas för lilla Melle som fyllde år i söndags! Och lilla Alma fyller ju år när mor o far är borta, så hon firades också. Jättemysig kväll! Sen var det ju söndagsskola och möte på fm och jobb på kvällen, sov över och jobb på dan. Och efter jobbet åkte jag ock mötte upp lilla johanna på en fika på stan! Sen stod vi ute och tjöta länge innan blåsten slog till=) Så var inte hemma föränn sent igårkväll. Parkera bilen i garaget tillsammans med bordet och soffan och cyklar och allt annat bröte. Skojjar inte när jag säger att jag står 1 mm från bordet med bilen. Grymt!;P
 
Sen vet jag inte hur jag ska göra med min lilla blogg. När andra berättar att de har en, eller när man tänker på bloggar/allt man skriver på Fb, så tycker jag att det är så löjligt!!! Att skriva om sitt liv på datorn där alla kan se. Helt idiotiskt tycker jag...på riktigt. Och det tar sån tid!! Både att tänka vad man ska skriva, men speciellt med korten. Ändå kan jag inte sluta. Jag tycker det är så tråkigt att inte kunna visa upp pysslet jag gjort, maten jag lagar, resor jag varit på, kort som visar en pytteliten del av min vardag (för varken jobb, eller något privat, familj får ni ju inte reda på). Det känns så tomt att inte kunna visa er sånt. Då jag inte har nån hemma som ser. För det är ju inte så att folk direkt frågar heller, eller vill se bilder eller sånt. Och då har bloggen varit ett sätt att inte varit helt ensam på.
 
Men egentligen är det ju bara patetiskt. Sitta framför en dataskärm och dela en del av sitt liv. Sen så kan ju folk ta alla bilder/ förvränga saker m.m. så att det kan bli till skada för folk. Och man vet ju inte hur det blir med framtiden. Blir det ett "vapen" då. Jag har ju prövat..huuur många gånger som hellst att stänga ner bloggen, men funkat några månader, men sen startat upp en ny. Dels för att ingen vet vad jag gör/ jag har inga o visa vad jag gör, och dels för att jag slutade att fota. Det är ju för att visa er som jag fotar. Och jag gillar att fota. Dock på semestrar och sånt så vore det gött om man slapp! Eller om man är borta hos nån. Men är så roligt efter att ha massa kort att kolla på tycker jag, då man annars inte kommer ihåg så mycket. Speciellt inte jag. Men kanske inte är så konstigt när man har vart utomlands över 50 gånger (har inte hållt räkning, men minst 50). Svårt att komma ihåg allt då till skillnad från de som bara vart en 2 gånger, då allt blir så stort och nytt. Men jag har upptäckt att jag lever/ uppskattar upplevelserna mer efter (när man kollar på kort) än när man upplevde de. Drömmer sig tillbaka. Och det kan jag ju inte utan kort. Sen så tänker jag på de som inte har råd/ möjlighet att åka utomlands (tex våra kära rumäner) hur dåligt mår inte de när de ser det ena utomlandskortet efter det andra? Eller allt annat...Kan bli så fel fast man inte menar det.
 
Så nu står jag här och vet inte hur jag ska göra med bloggen. Speciellt till jul när allt julpyssel är och allt mys och all julmat/ julgodis man bakar. Man vill ju visa er. Nu kommer ju den bästa tiden på året för mig! Och det skulle kännas så tomt om ni inte var med och fick se. Men är alltid för och nackdelar. Bloggen har ju blitt en så stor del av mig iom att jag alltid har skrivit av mig i alla tider. Men jag märker också att ju mer bloggar man läser och så, så ändras också ens värderingar. Och det är nått jag inte gillar. Sånt som man inte tycker ifrån början börjar man sakta tycka om. Kan bara vara som med gravidkort. Jag tycker det är så fint, men varför ska man lägga ut kort på en halvnaken på nätet så alla kan se? Det är så långt ifrån min grunduppfattning som det bara kan gå. Men bit för bit så ändrar man sig när man utsätts för det hela tiden. Vi får se hur jag gör med denna lilla blogg. Det är ju så många minnen, mitt liv, som ligger här i. Samma med FB. Den bästa tiden var egentligen när jag inte hade nån och bara lånade mors för att ändå ha lite koll=D hehe.. För man är ju så nyfiken också;P Nä, men det är ett sätt att "se" folk. Och det är ett lätt sätt att hålla kontakten med människor! Spec. de som man inte träffar så ofta, eller bor i andra länder. Svårt val. Jag får ha det lite öppet ett tag. 
 
Favvokortet på mig och gumman! <3