L ö r d a g !
Publicerat den

Nu sitter jag här och pysslar lite till bröllop samt födelsedag. Inget jag kan visa er dvs..hahaha... Jobbar ikväll så har lite tid kvar innan jag måste börja laga mat och göra ordning mig. Men tänkte jag skulle säga hej till er här iaf. 
 
Igårkväll gick jag och några vänner Nattvandringen på kinnekulle. Väldigt fin runda som alltid! Dock hade vi högre hastighet i uppförsbackarna än på plan mark så det var en flåsandes sofia som gick de första km innan man kom in i flåset och det började gå neråt...hahaha...Mkt trevligt och skojj! Även roligt att prata lite me några som man inte träffar så ofta heller så det va riktigt roligt!!=)
 
Bra avslut på en minst sagt kaotisk dag på jobbet...haha.. kändes ju dock som man redan hade gått över 2 mil på jobbet, hade så ont i bena när jag sluta så jag undrade om jag skulle skita i det och skoskav under foten hade jag med. Men när man tjötar o har trevligt så glömde man ju bort sånt så det var bra!=) Hoppas på en mkt lugnare dag på jobbet ikväll iaf. Hoppas ni alla får en riktig fin lördag nu!!=) Kramizz
 
 
Instagrambild från igår på kullen.... såååååå fint!!!!! =)