Grejar dag!
Publicerat den

 Min lilla Altan!=D
 
Idag har jag haft en liten grejardag här hemma. Tog det lugnt på morgonen och bara va lite innan jag börja greja ute. Jag gjorde ordning såpavatten och sprutade på fläderträden och körsbärsträden, kommer ju så många myror på dom och de bär upp löss. Så vi får hoppas detta hjälper, tycker det är så äckligt med lössen och jag vill ju göra flädersaft utan att behöva ta bort alla löss *ilar i kroppen* hehe.. Sen la jag myrmedel runt träden + fruktträden jag har här hemma. Sen låna jag brors "fyrhjulings-traktor" och körde bort massa skräp. Bästa maskinen på landet!
 
Sen åkte Bosse och jag och hämta min Hammock och bar upp den, samt bar upp grillen som jag inte kunde bära själv utan jag har ju stått och grillat utanför garaget nån månad..hahahaha.. men nu är även den på plats!=D Sen har jag skurat Hammocken, och utemöblerna och gjort en storrengöring av grillen! Skönt det är klart!=D Men vi hittar inte gräsklipparen! Antingen har vi kört bort den till något ställe där vi inte kommer ihåg, annars är det nån som har tagit den. Hoppas den kommer fram snart för gräset behöver klippas snart. Har klippts hemma hos far och mor idag.. ååååh va det luktar gott med nyklippt gräs! =) 
 
I förrgår när jag låg i sängen runt midnatt och skulle sova så kika jag på fb där en skrev att 3 här i Stenum har haft inbrott på natten, Jag fick typ lite panik och sprang ner och låste dörren och snabbstäda lite ifall nån skulle bryta sig in..hahaha...MEN det som gjorde mig mest nervös var att natten innan kunde jag inte somna pga av att hundarna skällde så. Så jag gick ut på balkongen och prata med dom och tyckte jag hörde något där ute, men tänkte inte mer på det utan tänkte att det var nått djur, men det var en "hårdare"skall än när det är djur. Tänk om de var här och reeka lite då?! Skrämmande att folk kan göra sånt.. då är man inte så kaxig och bo själv om man skulle höra någon som gick på nedervåningen och gå uppför på trappan. Va gör man då? Låtsas sova va? Annars blir man la nerklubbad..haha.. aja, hoppas det aldrig kommer hända nån av oss! 
 
Ikväll har vi iaf vart iväg och kom hem nyss och tänkte inte bli så jättesen till sängs för ska upp tidigt imorgon bitti för jobb. Och efter jobbet är det dags att städa kontoret, missa ju förra veckan då jag låg sjuk, så behövs nog städas nu. Annars är det rätt lugnt, skrev la i söndags sist..söndagsskola och sen jobb och i måndags gick jag en långpromenad med hundarna in till stan, har fortfarande stor flåsa under foten..haha..Sen var det jobb på kvällen. Hoppas ni har haft en fin början på denna vecka iaf!=) Höres! Kram Kram på er!!
 

Bästa maskinen!


Nu får ni komma hem på grillkväll! Har plats!

Sköna, sköna hammocken!!