S p i n n i n g !
Publicerat den

 
Fina solnedgången i lördags=)
 
Imorse gick jag upp kl 6 för att gå på ett spinningpass. Äntligen har de börjat med spinning igen på mornarna, men jag vart livrädd att mitt knä inte skulle palla passet sen Norgeresan, men det gick bra! Jag känner av det men inte så farligt än, då var det värre när jag gick rundan igår med hundarna. Så nu hoppas jag innerligt att det kommer hålla! Annars blir sofia lite ledsen..hehe..
 
I helgen, då var det jobb i fredagskväll och på lördan satt jag med filmen- mer kommer jag inte ihåg..haha..osså så fira vi ett par vänners 10 årsbröllopsdag med grillning i grillstugan! Sen på söndagen hade vi möte och grillning här hemma i grillstugan där det fiskades och fångade kräftor innan jag stack till jobbet och jobbade kväll. Sov (eller sov o sov men) över på jobbet och jobbade dag, sen hem o duscha och åka på cirkus med hela familjen och vänner. Far hade fått gratisbiljetter, och säga vad man vill om djurhållning m.m. men tränarna o akrobaterna.. assså sååååå skickliga!! Sicka människor!
 
Rolig kväll med de bästa! Sen igår var det ledig dag.. men gått och lagt mig vid ca 02 varje natt så tog lite sovmorgon och greja lite innan vi åkte till moster på dan och sen till Götene på kvällen. Och nu sitter jag här med fötterna i fotbad innan jag ska åka till jobbet och jobba. Hoppas ni har en riktigt fin dag! Kramizzz
 
 

 
Lite bilder ifrån i Lördags=)