Tvättat fönster, bakat och gjort saft!
Publicerat den

 Hemmagjord Flädersaft med is och Nektarinskivor i <3
 
Ja så har denna förmiddag sett ut här hemma. Började dagen med att tvätta alla fönster utvändigt, de blir ju skitna på en gång så fort de blåser lite här på landet juh. Sen börja jag baka bröd och rengöra massa flaskor till satsen som blev färdig idag. Gjorde ju en flädersaftssats i förrgår och en blev färdig idag och 4 satser blir färdiga imorgon. Så nu har vi flädersaft så att det räcker! =) Ska ge till lilla mor för jag dricker ju inte upp allt ändå. Har ju massa mer fläder på buskarna men de e så långt upp så når inte dit.
 
Igår var jag ledig och städade heeela dan! Blev att jag fastna i 2 skåp och rensade smågrejer och det tog ju sån tid. Men så skönt att de är klart. Annars då. Jag hade en jättebra midsommar! Får skriva om den en annan dag när jag gjort ordning lite bilder. Sen var det jobb måndag och tisdag kväll. O efter jobbet i måndags så firade vi Emil som fyllde 3 år! *GRATTIS!!* Hela släkten var där och fira och vi fick så go mat och efterrätt! =)
 
O nu ska jag sticka till jobbet. Sket i att laga lunch idag utan åt nybakt bröd me smör och leverpastej istället med nygjord flädersaft *Mumma!* Allt blir lite extra gott när man har gjort det själv. Nepp, nu ska jag hoppa in i duschen.. O se va lilla Mayia är..haha.. hon har skrikit konstant i 2 dar så jag har slängt ut na (vill ha kattungar) hahaha.. Ho fick komma in inatt men blev ju inte så möe sovet kan ja säga.. så hon åkte ut nu imorse igen..hahaha...så nu håller vi tummarna att hon hittar nån karl någonstans och inte bara håller på med Fridolf som grannens katt jämt håller på med.. för det blir inga kattungar där då inte =P (Kastrerad). Ha de så fint fina ni! Kramizz
 


HaHa..så här såg de ut när jag tappade en del av tonfisksalladen i veckan. Tur jag har en "damsugare" till Mayia! =)

 
 Luktar mumma! =)
 
 Nybakt bröd! 

Fick ta en brödkaka på en plåt då om jag ska få plats med 2 st så blir de så tjocka, och jag gillar när det är lite tunnare brödkakor. Dock ser det mkt finare ut när de jäst upp till tjocka fina, men goast när de e tunnare=)