Nu åker vi!!!!!!!
Publicerat den

AUSTRALIEN OCH NYA ZEELAND..
HERE WE COME!!!!
 
Spännande veckor som ligger framför oss nu om allt går bra! Vi börjar med att åka till Skövde innan 8-tiden för att sedan ta tåget till Stockholm City och vidare till Arlanda. Sen flyger vi till DUBAI där vi får byta plan och vänta några timmar, illa synd vi inte kunde stanna där nån dag. Vi kika på det men det skulle kosta så mycket extra så får bli en annan gång isånna fall. Sen vidare till Sydney i Australien.
 
Vi stannar i Sydney två dagar och gör sightseen innan vi flyger till Nya Zeeland där vi ska stanna en vecka. Där ska vi bila runt och det enda vi bokat där är Black Rafting! Vi ska klättra i grottor och åka gummiringar ner i forsar i bergen... spännande!!! =D Det bästa är att man inte får ha kameran med sig dit... för då fångas inte den fagra synen av mig i VÅTDRÄKT hängandes i en KLÄTTERSELE!   Hujja, Hujja!!!!!!!    HaHaHa!!! 
 
Sen flyger vi till Gold Cost och bilar upp till Cairns i Australien. Där har vi tänkt att åka ut till Fraser Iland nåra dar, dyka, Surfa (iaf försöka..haha) och massa annat. Sen flyger vi från Cairns till Sydney igen och är där nån dag till innan vi flyger en 24 h till Sverige med mellanlandning i Dubai igen. Om allt går bra, planet inte kraschar, vi blir insläppta i landet, och att inget annat händer.. så kommer detta nog bli en fantastisk resa! =) Många nya erfarenheter och upplevelser!
 
Jag är så oerhört tacksam för allt jag fått vart med om i mitt liv. Alla länder jag har fått besöka och allt jag har fått sett. Vilken förmån! <3 Förstår dock inte hur jag ska klara mig utan min lilla mor och far <3 Älskar er så! Tur telefoner finns <3 Jag hoppas att ni får fina 5 veckor nu när jag e borta och kan vila upp er från mitt tjöt så ni orkar med mig många år till sen .. hihi... Jag kommer nog inte uppdatera bloggen direkt när jag är borta, utan ni får följa mig på instagram istället =) Ha det så gott nu!! Så hoppas jag att vi ses igen! <3 Kram på er, Löööööööööv u al!! <3