Första doppet!
Publicerat den

 
Bästa "poolen" =D
 
Ja här har det badats idag på denna sommardag!!! Asså sicket underbart väder det har varit i två dagar nu, helt underbart!!!! Och dessa två dagar har jag hållt på i trädgårdslandet hela dagarna! Helt slut i kroppen nu! =D O bränt mig har jag gjort också så fick ha skjortan på mig idag..hahaha.. 
 
Igår började dagen med att vara ute två timmar hos hästarna, lilla Boy vägrade gå i koppel så han la sig bara ner och vägrade flytta sig .. hahaha!! Sen åkte jag in till stan och köpte jord, sen började det hårda arbetet! Jag flyttade 4 pallkragar som kom i skuggan efter utbygget.. och det hade blitt rötter under så när jag skulle gräva bort jorden och slänga på "Fyrhjulingstraktorn" så fick ja ju ta i allt ja kunde o sen när roten gick av så fick jag ju all jord på mig istället..hahahaha...Helt slut, sen var det möte på kvällen, och efter mötet så åt vi en pizzaslice och efter det åkte vi ock firade en vän som fyllde år...O sen satt jag uppe till 01.30 och förberedde samlingen till barngruppen ikväll.
 
Och idag så åkte jag till Öbergs plantskola och handlade bland annat rabarber, krusbär, granatäpple-planta, frön och blommor. Och åkte och köpte mer jord på rosens. Sen var det bara att börja igen..haha.. fylla färdigt med jord och åka till svägerskan och få lite jordgubbsplantor och rabarberplantor från henne att plantera. Sen det hårda arbetet, gräva upp alla vildhallon o kvistar där jag ville ha rabarbern. pust!!!! Och sen planterade jag alla frön - grön och röd bladsallad, huvudsallad, dill, persilja, morot, gräslök, purjolök o nåra blomfrön. Gött nu va det gjort! O sen åkte jag till mor och tog nån rabarberplanta från henne med. Roligt att ha lite olika sorter! O sen va de bad och barngrupp. O imorrn e de jobb så får gå o lägga mig tidigt idag. Undra om man kan röra sig imorrn...hahahaha... =D Hoppas ni haft en riktigt fin dag!!! <3 Kramiz
 
 
Hem ljuva hem
 
 
Olivträdet klara sig från förra året, nya blommor och ljungen som snart lommar igen.
 
 
Hade ingen kruka.. tager vad man haver
 
 
Har sååååå mycket myror, så har fått ringa in hela gården med myrmedel
 
 
Fick gräva upp all vildhallon m.m. som var där rabarbern är.. tog en evighet! haha.. sen gräva 4 smårabatter.
 
 
Underbart med rötter ...
 
 
Helt slut..hahahaha...
 
 
HOME SWEET HOME