Fullspäckad helg!

Vart ledig 3 dagar och är helt slut.. behöver vara lite mer ledig tror jag ;P Det har vart vårstädning ute som gällt och städning inne! I fredags så låna jag pappas lövblås och blåste bort löv ifrån hela trädgården, behövs lite mer sen men tog det värsta bara för blåser ju  löv iaf, men vilken skillnad det blir att bara få bort löven från gången. Sen installera jag dit Myran- den självgående gräsklipparen. Sorkarna börjar komma och myran hjälper att hålla de borta, så den fick åka fram redan nu =)
 
Sen satt jag i över 2 timmar och försökte trassla ur julbelysningen som hängt i flaggstången. ALLT var i ett enda stort virrvarv! Tur jag har tålamod! =D hahaha... Men tänkte några gånger att jag får skaffa nytt jobb med högre lön så jag hade råd att bara slänga och köpa ny varje år .. Hahahahaha =D Sen rengjorde jag grillen som gått riktigt hårt i år redan och grillade lite till lunch. Sen bar jag ut alla utemöbler och drog ut grillen på altan istället. Och sen var det dags för barngrupp på kvällen och efter det åka hem till mor och far och äta middag med massa vänner. Lång dag =) Men strålande sol och härligt väder!
 
Sen i lördags gick jag upp jättetidigt och började städa inne. Höll på till klockan 11 innan jag fick panik att jag inte var ute när det var så fint väder...hahaha... så jag började att kanta runt rabatterna och gjorde ordning lite lax och grillade på grillen. Sen satt jag i solstolen och rita av o klippte ut massa fiskar som vi skulle ha till söndagsskolan. Var skönt att sitta i den strålande solen efter kroppsarbete, dock fick jag ju så ont i fingrarna efter allt klippande, men nu var det ju klart! =D hehe.. Sen var det in och duscha för vi hade möte i kyrkan. Det kom en 20 ungdomar ifrån Rumänien som åkte runt och turnerade i norra europa. Samt att en pastorsfamilj bor hos oss denna veckan. Blev sen kväll ikväll med då jag var tvungen att åka och handla efter mötet.
 
I söndags gick jag upp tidigt och började greja lite innan söndagsskolan. Sen var det möte och hem och äta hos mor o far med pastorsfamiljen. Sen åkte jag hem och greja färdigt hemma och skärde all sallad då jag skulle ha främmat på kvällen. Fick en mysig kväll. Men idag är jag som ett urlakad russin.. e la vädret iofs som ställer till det mest! Regn o grått idag. Men de gjorde inget då ansiktet brändes i helgen. Men nu är det dags för jobb! =) 
 
        
 
Många söta nytillskott hemma nu!
 
 
Mkt grillande
 
 
Rita av o klippa ut 2 pkt med papper..
 
 
HaHa.. rengjorde min bil för ett tag sen.. efter hästarna så är den lika smutsig igen! Och full med hästgrejer jämt =/Kommentarer

Kom ihåg


Trackback