Picknick, bad och åska

Picknick med tjejerna 💕
 
Inatt vaknade jag av världens åskväder! Satt i sängen med armbågarna på fönsterbrädan och kikade ut på en ljusshow utan dess like. Gillar ju åska (om det inte är rakt över en 😆) Vilka smällar och blixtrar!! Det skakade i hela sängen! Men rätt som det är så lyser det upp i skogen åt brorsan... och hjälp va rädd jag blev! Trodde deras hus brann... tur man kan använda mobilerna för jag drog på mig kläder och var beredd att åka dit. Ursch det va otäckt. Osså sen kom regnet.. och efter en stund så "fadede" ljuset ut.. skitäckligt. Glömde mina kläder på tvättstället inatt med.. får se hur många kläder som hänger kvar efter denna blåsten. Så inatt har det inte blivit nån sömn kan man säga! Ursch..
 
I onsdags mötte jag upp tjejjerna och hämta ut en picknickkorg och åkte till Björkullastrand, tänkte åka till djäknesundet men var lite långt bara för kvällen. Så vi tog en närmare variant =D Satt på klipporna och åt gott och tjötade innan det nästan var helt folktomt och vi gick i och badade och kasta boll. Så mysig kväll!! 
 
Och igår så åkte jag till Skövde och shoppade. Hittade 3 klädesplagg och den billigaste blendermaskinen jag hittade. Tänkte jag skulle testa och göra smoothies som jag inte gillar...hahaha.. så tänkte jag behövde lära mig..haha.. och då ville jag inte betala för en dyr blendermaskin. Den kunde krossa is stod det men det lukta bränt när jag gjorde de..hahaha.. inte så kraftig maskin med andra ord, och låter som om jag hade ett sågverk i köket 😆 Så jag köpte lite frukt och skar i bitar och frös in så det är lätt att ta fram portionsvis samtidigt som smoothien blir kall. Dock går de inte göra smoothies ofta för e ju sviiiindyrt med frukt! 
 
 
Torget i Skövde.
 
 
Smoothie dax!
 
 
Frysa in i olika portioner. Annanas, avokado, kiwi, banan, röd apelsin, bladspenat, citronmeliss. Osså nån fpk av frysta bär.
 
 
Morgonsmoothiesen!
 
 
Nu: Jobb!Kommentarer

Kom ihåg


Trackback