Lucia och julbord!

Luciafirande på Rosers Salong!
 
Och som alltid så säger jag att det är finaste luciafirandet!! De e såååå duktiga! Sjunger i olika stämmor m.m. o så varierat! Det är ju från dagis till 9:an.. så de kan ju göra mycket av det och det gör dom! Fy va skönt hon som har hand om det måste tycka det är nu ikväll att allt är över =D Så fint!! Och sen idag har jag jobbat med glitter i håret =D
 
Igår var jag i Falköping och på jul i Osterian på falbygdens ost! Mysigt o gå där! Hämtade upp Beata utanför Falköping o körde in till stan, osså åt vi på en kinarestaurang, mkt gott! Osså gick vi i lite olika affärer och tjöta. Men va kallt det var! hahaha.. Jag var totalt genomfrusen när jag kom hem och stod i duchen tills varmvattnet tog slut och bara önskade att jag kunde duscha 3 ggr längre...hahahah.. Sen bakade jag en äpplekaka och skrev adresser till alla julkort. Så gött de e gjort. 
 
Och i tisdags var jag med jobbet på julbord! Vi var på Göttala Herrgård. Alltid roligt och göra nått med jobbet. Förra året åt jag en köttbulle o två ägghalvor på julbordet med jobbet..haha.. men i år stoppa jag allt i mig mer..haha.. aldrig gillat julbord! Men ja älskar ju julen ;P hahhaha... Men det smaka riktigt bra allting! =)
 
De små barnen =D
 
Jag o Beata =)
 
Falbygdens ost! =)
Äpplekaka =D
 
Julbord med jobbet! =D
 
 Glad sofia med glitter i håret på jobbet =DKommentarer

Kom ihåg


Trackback