23 Februari

Mina små godingar <3
 
Nu börjar mina små godingar att öppna ögonen. Så sött så sött. Snart springer de la över hela huset och har vält ner allt..hahahah...Asså ni anar inte hur gött det är att resan Australien/ Nya Zeeland är färdig med alla korten till bloggen! En stor sten har släppts från mitt hjärta, då typ all ledig tid har gått åt till att gå igenom alla 10 000 kort som jag tog. Så igår var jag helt ledig... och såååå trött!!!!
 
Gick och la mig efter midnatt och upp innan kl 06.00 för att äta frukost på Jula Hotellet, men sen ändrades det och vi tog frukost klockan 9 på nockes istället. Men då hade jag redan gått upp och duschat så var ju bara att sitta och vänta tills klockan blev lagom. Sen åkte jag direkt till Lidköping för att ta en fika med Marina på Coffé House. Och helt plötsligt så var klockan 13.00... och jag åkte hem och jag var SÅ trött! Så gick o la mig en timme och stensomna! Händer aldrig!
 
Sen ringde brorsan och fråga om brorsdottern kunde vara hos mig och katterna medans de var på kvartsamtal. Mysigt! Sen hade vi samling på kvällen och vår vän från Övre Soppero kom ikväll och ska stanna ett tag. Och nu står det lite lax i ugnen och potatis som ska bli potatismos på spisen... Sååååå gött när elen o allt funkar som det ska igen!! Till och  med diskmaskinen funkar som det ska! Och det är liksom minusgrader! Underbart!! =D Nu.. jobb!
 
 
Frukost och fika.. gött!
 
Pga mina eksem runt ögonen ser jag ut som en zoombi.. tur Marina hade förbättrande filter..hahahahahah...Kommentarer

Kom ihåg


Trackback