Ny dator!

 
Livet på landet <3
 
Äntligen har jag fått en ny dator!! Blev en Hp Spectre, i7 med pekskärm och så man kan vri skärmen så att det blir som en platta. Perfekt när man vill titta på en film tex i soffan eller ska rita på "skärmen" osv för fick även med en penna som funkar på skärmen så skärmen blir som en ritplatta, perfekt! Återstår och se om den är lika hållbar bara ;P Men än så länge gillar jag den skarpt! Mkt nya funktioner som underlättar användningen! O vilken skärm till skillnad mot den gamla... dock är ju alla skärmar olika... så när jag grejar med bilder blir de ju inte samma som innan.. o de blir ju inte samma om vi inte har samma dator oavsett... så det som kan se bra ut i färger, kontrast, mättnad mm hos mig här hemma... så kan ju skilja sig så väldigt hos er.. så ni vet de ;P HaHa...Ville haft en Macbook pro först.. men den var alldeles för dyr så det fick bli en billigare variant. 
 
Annars så har jag SEMESTER denna veckan ut! Alltså fattar inte att dessa tre veckor gått så fruktansvärt fort! Första veckan åkte vi husbil- ca 600 mil på en vecka! Hehe.. Vi skulle vart ute ända tills idag, över en vecka längre alltså, men jag hade halsfluss hela resan och vi var rädda att samis skulle få det så vi fick korta ner resan. Men vi bilade genom Danmark, Tyskland, Polen, Ukraina där vi hälsade på lite vänner både i norr o i syd, Rumänien där vi hälsa på en familj till vi kände, Ungern, Slovakien, Tjeckien och så Tyskland och Danmark hem. Men ifrån Rumänien så skulle vi åkt via Bulgarien, Makedonien, kosovo, Albanien, Bosnien, kroatien mm hem.. Men så glad att vi fick se Ukraina iaf och hälsa på dom där! Fått en helt annan bild av Ukraina än vad jag trodde från början så det var så roligt!! =D Får skriva lite mer om resan senare. 
 
O idag har jag vart och hälsat på Nettiz med familj <3 Alltid lika mysigt!! Osså hämta jag ju ut den här godingen (datorn) som jag håller på att lära mig och installera program som jag brukar använda. Och igår så kastrerades min lilla Mayia!! Gråter floder att jag inte kommer få gosa med små Mayia-kattungar igen..men klarar inte en natt till av att hon löper..hahahahaha!!! Grannarna vaknar till och med och undrar vad som händer ;D hahaha.. så ser fram emot nya versionen av Mayia! =D hehehe... Men jag väntar på att Lillan (hästen) ska få föl snart! Hon är tjock som ett hus! Spännande!! =) Hoppas allt går bra bara =) Vi har iaf fått massor med kalvar.. såååååå söta!!!! <3 Nepp nu ska jag sätta fart här innan jag ska bort ikväll!! Kram Kram
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback