Mars mars måne......

 
Mycket gosmys med dessa små <3
 
Nu är det redan mars månad.. Gåååååår så fort! Och nu var det länge sen jag skrev här. Jag har hunnit vara på undersökning i Österäng eller vad det heter.. som ska vara det snabbaste och bästa i hela landet och europa beroende på vem man frågar *Skratt!!!* Han sa att de inte brukade ta emot några nya.. men jag hade tur! Så pappa och jag åkte dit och allt som allt tog det inte ens 3 timmar från det att man kom tills man åkte hem med provsvar! Och som vanligt var jag svårstucken så de var två stycken som försökte men det gick bra när jag visa var det brukar funka till slut. Och provsvaren kom tillbaka bra! Härligt!! Spirometrin var la inte jätte i topp.. men jag tror jag har lite ansträngningsastma så det är nog det som var boven. 
 
Förutom jobb så har jag vart brorsvakt.. Gjorde lite hemmagjort hamburgertallrik, som smaka precis som den köpta då de va samma dressing m.m.. götttt!!!! Osså klippte jag han på kvällen med. Och så har det vart UK i fredags, Skridskoåkning på dammen en sväng.. men var så knugglig is, trimming av Nellie och Mollie och mor o fars hund Freddie.. kunde inte röra handen på hela kvällen typ och dan efter kunde jag knappt skriva ..hahaha..!! Osså i söndags så var det söndagsskola o möte med lunch med familjen och några vänner. 
 
Och nu sitter jag och förbereder för barngruppen jag har själv på fredag. Har planerat lite för aktiviteter och nu sitter jag med undervisningen. Och eftermiddag innan samlingen i kyrkan ikväll så ska jag gå till några av våra rumänska vänner på lite fika! =) Så får sätta fart här så jag hinner klart idag med det jag har planerat! Städa... vad är det lixom?! HaHaHaHa!!! >D. Hoppas ni har en riktigt fin dag i snön! Får passa på att njuta av all snö nu när det ska bli nån plusgrad igen efter nåra veckor med minusgrader! Det värsta är att det är glashalt ute.. måste salta min trapp.. e rena istrappen =D hahaha... Kramizzz
 
 
Mumma!
 
 Fina fina Freddie!!! <3
 
Det kan man inte tro att han är 9 år!!!!!! 
Ser fortfarande ut som en liten valp <3Kommentarer

Kom ihåg


Trackback