Snödroppar

 
Nu börjar våren att komma!
 
Underbart! Det är fortfarande snö och minusgrader men vårtecknen börjar komma. Det värsta är att det blir nog så i år igen att våren inte kommer att infinna sig utan det blir sommar med en gång, tråkigt då jag tycker våren är den finaste årstiden av de alla. Men det är inget som vi kan rå över så bara åka med tåget så att säga =D 
 
Dålig på att uppdatera här. Men har vart mkt på G på en vecka=) :  Bakade massa satser kärleksmums till kyrkan, städat bilen och garaget, två stycken årsmöten, gymmat, barngrupp, söndagsskola, barnvälsignelse och möte på kvällen med en ifrån Irland, tagit nytt id-kort till jobbet (då ja råka skicka den till tvätten i alingsås..haha), styrelsemöte, kyrkan igen, skriva lappar till långfredan + mycket mer! O jobb såklart! =D hihi.. 
 
Men nu ska jag bara jobba kväll idag osså är jag ledig imorrn, jobb i helgen.. då får ni inte glömma ställa om klockan hörrni!! =D Idag har jag suttit hela fm typ och beställt lite pärlor o grejer till barngruppen då vi ska göra armband och så har jag grillat lite kycklingspett. Asså så mycket jag har ätit grillat i år redan har jag nog inte ätit på 2 år! Förr var det bara typ fläskfile jag grillade (typ de köttet jag tycker e goast o grilla) Men i år har jag mest grillat lax och torsk =D Inte ätit så mkt fisk under hela mitt liv..hahahaha.. Gött götti gött gött =D Nä nu ska jag hoppa in i duschen innan jobbet! Ha de så gött kära ni!
 
 
 Fina snödroppar som kämpat sig upp ur den hårda snön.. starka små liv!
 
 
Snö o strålande solsken
 
 
Man får ju inte direkt vara ifred när man gör ordning kattlådan.. nog de roligaste som hänt i deras liv =D
Snygga sockar va?=D hahahahaha... de har dratt lite i dom =D hahahahaha!!!
 
 
Inte konstigt att mina byxor e noppriga allihop =D
 
 
Lite gymträning
 
 
Söta när de sover
 
 
O e vakna med =D hihi... dålig kvallite bara
 

 
Promenad i solen
 
 
alla sätt är bra utom de dåliga =D
 
 
Grillat idag igen! 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback