Sommar och sol!

Asså sicken vecka vi haft! Underbart väder! Brunbrända kinder och fågelsång och utspruckna blommor! Härligt!!! Jag har ju mått så fruktansvärt dåligt i nån månad nu. Med huvudvärk varje dag och så fruktansvärt ont i kroppen och känt mig så tung! HaHa.. för kroppens kilo, men framför allt att det känns som det landat en lastbil på mig. Det har vart hemskt! Knappt klarat vardagen. Men nu några dagar har jag sluppit huvudvärken och det tunga!! Dock haft ont i kroppen, men det är sån stor skillnad utan huvudvärk och just de här tunga. Kan inte förklara det på något annat sätt. Så denna veckan har jag fått så mycket gjort och det är så skönt! 
 
För nåra dar sen var jag ute och greja hela dagen i solen. Svetten den rann så det forsade efter att jag grävt i 5 timmar och fyllt på ny jord och blöt .. ja va heter det... inte spån, men ni fattar va ja menar=D Var totalt slut i varenda liten del i min kropp..haha..Men nu börjar det bli ordning här hemma! Så gött! Gjort ordning garaget lite, rabatter, trimmat hundarna, gjort rent i hundgården, och nu börjar det komma så mkt fint i pina pallkragar och rabarbern växer sig stor.. gaaah vill inte vänta till nästa år för att skörda all rabarber =D Dock har sladden till gräsklipparen gått sönder o de va en här som sa att de måste lägga om hela sladden. Så det kommer ju dröja. Så typiskt när det ska komma massa folk på söndag. Var ju så fin gräsmatta.. när man klipper för hand blir det ju så mkt gräskuckler..haha.. men då kommer lövblåsen fram! 
 
Sen har jag ju fyllt år! =) 34 år, hjälp, nu börjar man bli till åren..haha..Vi firade det på söndan innan med hela familjen som var här och vi greja med hästarna och de åkte cross och fyrhjuling och ja, en kanon fin o solig dag! =) O jag fick en lövblås av min lilla far o mor! Bästa! =) Finns nog inget bättre redskap förutom spade kanske i en trädgård =D Va har hänt mer.. vi har haft städdag i kyrkan, Uk o SSk som vanligt (barngrupperna), vi har haft besök av en vän från pakistan som bott några veckor hos oss, vi har ätit på kinnekullegården, och mina kattungar har börjat lämna en efter en. Av 5 stycken så är nu bara 2 kvar! Mina små goingar! =) Vart mycket nu i maj, men efter helgen så kommer nog allt lugna ner sig lite =)
 
Och ikväll ska vi ha lägerbål! Det är avslutning för UK ikväll och på söndag är det vårfest! För då är det söndagsskolsavslutning här hemma på gården där de får hoppa luftslott, gå tipspromenad och vi har en lite avslutning o äter hamburgare efter! Brukar alltid vara så roligt =) Kommer inte ihåg allt som hänt efter så här lång tid...hahaha.. men här kommer lite random mobilbilder! =D
 
 
Underbara natur hemma <3
 
 
Dessa hemska "godingar" badar vi med... urk =D
 
 
Fin karaff! 
 
 
Lukta gott! =D
 
 
Massa gott =D
 
 
Lunchrast på jobbet! =)
 
 
Mmmmm=D
 
 
Kinnekullegården
 
 
Promenad med hundarna
 
 
Grävt två nya rabatter!
 
 
Nya naglacket??? =D
 
 
Gjort fia med knuff i stor människostorlek! =D
 
 
Nu börjar de hända grejer! =D 
 
 
Före och efter =D
 
Blommar underbart nu!! =D

 
Resultatet efter trädgårdsarbete!!! Kommentarer

Kom ihåg


Trackback