Jag ser det snöar!!!
Publicerat den

 Slöar i soffan till en bra julfilm i gamla Vedstugan 💕
 
Så mysigt när jag låg på soffan och såg ut genom fönstret och det snöar! Är sjuk och är hemma idag och de grejar me golvet hemma, så imorse åkte jag innan kl 7 ner till mor o far och bosatte mig i brorsernas gamla hus...vedstugan som de gjorde om till dom när vi flytta hit. Inte sovit nått nästan inatt.. hostar ju hela nätterna men inatt var jag uppe flera timmar för jag hade så ont i magen... kändes inte som gallsten, men däremot som jag tror att ileus skulle kunna kännas. Mådde illa och kallsvettades och mådde inte alls bra. Fortfarande öm i magen nu men bättre. 
 
Så sitter här i stugan och kollar på julfilmer och bara slöar. Och äter isglass och clementiner! Får dock ta bort skalen så de inte e de som fastnat..hahah.. men när man e sjuk så ska man äta glass och clementiner.. det är ett måste! =D hehehehe.... Nä ska återgå till filmen "Once upon a Holiday" och drömma mig bort lite..hehe..Hoppas ni har en bättre dag! =D Kramizzz
 
 
Åka skridskor på isen snart? =D
 
 
Minusgrader!! =D
 
 
Trökigt o skrapa rutor bara =D
 
 
I söndagsskolan igår så prata vi om den barmhärtiga samariten.. om att hjälpa andra- trots att han var en fiende till sitt folk. 
 
 
Osså fick barnen rita och klippa ut händer till ett träd =D