Veckan som varit...
Publicerat den

I fredags så hade jag övernattning i kyrkan med tonåringarna. Jättemysigt med samling, grillning och massa blöta och äggiga lekar..haha..Och inte mycket sömn kan man säga. När klockan va 02 så fick jag säga att de nog fick börja vara lite tysta..hahaha.. Men det var så roligt! Och sen kl 9 kom far med Mc-Donalds mat till frukost..hehe.. första gången jag äter det till frukost =D 
 
Och sen efter det så ville tjejerna åka och bada. Så bara hem och packa ner badräkten (och en t-skirt) hahah.. och åka till skövde i en buss med massa goa tjejer i flera timmar! En jättehärlig dag!!! Älskar älskar ju bada! Men sen var jag totalt slut! =)
 
I söndags var det jobb och tog en fruktlunch på trappan utanför jobbet. Sen efter jobbet så var det dags för dopklass nr 2 och direkt efter det så åkte vi tillbaka till lidköping och åt på terassen för att fira en vän, tog black and white och mor o jag dela på en marängswisch. Osså jobba jag kväll i måndags men på fm innan jobbet så tog jag det bara lungt efter den fullproppade helgen som varit =D Men i dag så tog jag mig till gymmet nån timme iaf. Och ikväll ska vi fira valborg här hemma med församlingen och grilla lite tillsammans! =) 
 
Lunch på trappan =) 
 
Terassen =)
 
Marängswish och träning
 
Bad.. och ett ägg som sprack i bilen!!! Bläääääää =S
 
Haft inbakade flätor
 
Härligt med en madrass som var lite högre! Skön o sova på med =D
 
 Kan ju inte visa några bilder som ni förstår på ungdomarna mm.. men här har ni lite sneekpeek från övernattningen =D