En riktig sommardag idag!
Publicerat den

Lilla "Funkie-stugan" 😃
 
Idag kunde det vart som vilken sommardag som hellst! Så otroligt gött väder ute idag och det var nästan helt vindstilla hos mig med! Jag började dagen med att snabbstäda hemma och när solen titta fram ute så steppa jag ut och börja omplantera min plantor jag har sått. Har huuuuur många tomatplantor som hellst! HaHA!!! Har satt tomater, paprika, chili, gurka, ek, förgetmigej och nån annan blomma. Men de gjorde jag för ett tag sen och haft på en odlingsplatta med värme och nu var det alltså dags att omplantera dom. Och jag får inte plats på fönsterbrädorna inne, så fick sätta ut de i lilla plast- växthus... Får se hur många som klarat sig sen bara 😄 Sen har jag rensat på gårn lite.. vart så illa gött i solen!! Och nu svider ansiktet lite för solen tog bra idag!
 
Vindstilla =)
 
Mitt lilla miniväxthus! Pelagonierna dog efter jag tog ut de från garaget för nån månad sen, men en verka ha klarat sig..hahaha... får se om de kommer igen efter omplantering. 
 
Omplantering av tomatplantor.. mer tomatplantor behöver jag nog inte..hahahahaha... så om ni vill ha tomatplantor så ta me er en kruka och lite jord så e de bara ta hur många du vill! =D
 
Tomatplantor (Från 3 skivor tomater) och chili =)
 
Ekplanta från ett ollon!