Boda Borg och trädgårdsarbete

Nu sitter jag här hemma innan jobbet och har så ont i lederna.. för det snöar!! Igår hade jag värsta energin och höll på i trädgården hela dan förutom för en lunch på stan med jojjo och möte på kvällen. Jag kratta och såga ner småträd och grävde och körde ut det till ön. Ska ha en valborgsmässoeld här hemma så började redan nu. Och idag kom jag nästan inte ur sängen.. men så är det! Hoppas det går bra på jobbet bara. Vad har hänt annars då..
 
Vi var på Boda Borg i lördags med ungdomsgruppen. Asså jag älskar det stället! Men har fortfarande massa blåmärken  och jag brukar
 a l d r i g   få blåmärken, men det var det värt! Sen i söndags så var det söndagsskola och möte och så åt vi på Canton. Efter det cykla jag nästan 2 mil in till stan och runt i Skara, sen tog mor och jag en promenad i hästhagen och hälsa på lilla fölet och de andra hästarna. Sen greja jag i trädgården i måndags innan en väldigt stressad kväll på jobbet. Nu ska jag bara ta de lugnt innan jobbet så hörs vi en annan dag.
 
 
Släpa ut de till ön så inget ska börja brinna =D
 
HaHa.. alla sätt är bra förutom de dåliga!!
 
Fina rabarberna börjar komma upp! Satte de förra året så i år får jag inte ta så mycket av dom... hur ska jag klara det?! hahaha..
 
Home sweet home!
 
Våra klarade rum! Första gången jag var där klara jag 3... hahahaha!!!
 
Tre olika celler
 
Glada tjejer i "Flykten" =)
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback