En riktig sommardag idag!

Lilla "Funkie-stugan" 😃
 
Idag kunde det vart som vilken sommardag som hellst! SĂ„ otroligt gött vĂ€der ute idag och det var nĂ€stan helt vindstilla hos mig med! Jag började dagen med att snabbstĂ€da hemma och nĂ€r solen titta fram ute sĂ„ steppa jag ut och börja omplantera min plantor jag har sĂ„tt. Har huuuuur mĂ„nga tomatplantor som hellst! HaHA!!! Har satt tomater, paprika, chili, gurka, ek, förgetmigej och nĂ„n annan blomma. Men de gjorde jag för ett tag sen och haft pĂ„ en odlingsplatta med vĂ€rme och nu var det alltsĂ„ dags att omplantera dom. Och jag fĂ„r inte plats pĂ„ fönsterbrĂ€dorna inne, sĂ„ fick sĂ€tta ut de i lilla plast- vĂ€xthus... FĂ„r se hur mĂ„nga som klarat sig sen bara 😄 Sen har jag rensat pĂ„ gĂ„rn lite.. vart sĂ„ illa gött i solen!! Och nu svider ansiktet lite för solen tog bra idag!
 
Vindstilla =)
 
Mitt lilla minivÀxthus! Pelagonierna dog efter jag tog ut de frÄn garaget för nÄn mÄnad sen, men en verka ha klarat sig..hahaha... fÄr se om de kommer igen efter omplantering. 
 
Omplantering av tomatplantor.. mer tomatplantor behöver jag nog inte..hahahahaha... sÄ om ni vill ha tomatplantor sÄ ta me er en kruka och lite jord sÄ e de bara ta hur mÄnga du vill! =D
 
Tomatplantor (FrÄn 3 skivor tomater) och chili =)
 
Ekplanta frÄn ett ollon! 
 Kommentarer

Kom ihÄg


Trackback