Skidresan dag 2

Skidresan - Dag 2.
 
 
Vi börja dagen med en liten promenad ner till Trunnagården för att äta lite frukost 8.30. När vi var mätta gick vi upp för backen igen till Ekbacken där vi bodde. Vi hade hela huset för oss själva. Däck drog vi på oss alla kläder för en dag i backen! Jag och far åkte bara och köpte simkort till pappa och in på ica för att köpa tandborste innan vi åkte ut till backen. Letade efter ett par inneskor till mig också då det var så illa kallt på stengolvet, men de fanns inget. Vi kom till backen och tog på oss våra skidor och upp i liften. Åh va härligt det var!!! Jag älskar åka skidor!!! 
 
Vi höll oss till barnbacken i början men sen vill en ge sig upp på toppen och jag följde med. Så vi tog röda backen! HaHa.... kanske inte den man ska börja med efter åkt lite i barnbacken.. men jag skratta så jag fick ont i magen... För den andra personen sa att vi åker sakta ner, sida till sida.. och jag bara.. japp! Men på en sekund så var han nere och hade åkt plogande störtlopp!!!!! HAHAHA!!! Uppenbarligen gick det för fort så han inte kunde svänga och där stod han och försökte ploga i röda backen.. aldrig sett någon åka så fort i en röd backe förut!!!! Hahaha.. Tur han inte ramla i själva backen utan när det planat ut annars hade det gått illa. Röd backe var iaf avklarad och vi åkte hela fm innan det var dags för lite lunch. Jag o far tog en lunchbuffe på skidstället och sen la vi skidorna i kärran igen då mina knän inte klarade åka mer.
 
Sen satte jag mig med ansiktet mot den sköna solen nedanför barnbacken och kikade på när de andra åkte. Så härligt! Och sen kom pappa och hämta mig och vi åkte hem till huset och duschade.. men under tiden jag satt o kika på de andra så hade far min åkt till Mora och köpt 2 par inneskor till mig! Asså lilla pappa 💕 Sen tog vi det lungt till kl 18 då det serverades mat igen. Och sen hade vi en gemensam samling 19.30 innan det blev läggdags. 
 
Här nere serverades frukost och middag varje dag. Så gött att slippa laga mat själv! 
 
Mot backen! 
 
 
Mot upp på toppen! Och den stannade när det var som brantast! Lite benträning =D
Toppen! 
 
 Här satt vi på em och njöt =)
 
 Så härligt i solen!!
 
Varm choklad!
 
Fina skorna far köpte till mig.. 💕Kommentarer

Kom ihåg


Trackback