Skidresan dag 3, 4 och 5

Skidresa Dag 3, 4 och 5.
Nu kör jag ihop de sista tre dagarna här. För nu har det gått så länge så nu kommer jag inte ihåg va vi gjorde dag för dag...hahahahahah!
 
Men dag 3: Vi vakna upp till en fin soluppgång och gick ner och åt frukost på Trunnagården innan vi gick tillbaka ock tog på oss alla varma kläder och åkte till backen. Åkte skidor hela fm och åkte i härliga backar innan vi åt mat på toppen av backen. Åkte sen hem och gjorde ordning oss inför middag och samling på kvällen. 
 
Dag 4: Vakna upp och åt frukost idag med. Och idag hade jag så ont i knäna så gick inte åka några skidor något mer. Jättetrist! Men glad att jag kunde åka något iaf. Så far och jag åkte och köpte massa korv och korvbröd o dricka ock åkte ut till backen och förberedde så att alla kunde äta lite korv och bröd ihop i backen! Jättemysigt! Dock mycket folk, men det var bra så de fick resterna efter sen..haha... Sen åkte far och jag och ett par till ett skoterställe. Och åkte skoter några timmar i skogen! Mysigt! Men hade så ont i kroppen o ryggen innan och det var ju inte det bästa på de hoppiga skoterlederna. Så hade så ont på kvällen sen. Sen middag och samling. 
 
Dag 5: Sista dagen i Orsa! Vi plocka ordning allt på morgonen innan frukosten och packade in i bilarna. Och det bästa av allt var att vi slapp städa hela huset! Underbart! Annars hade det tatt jättelång tid då de bara fanns typ en damsugare mm....så det var underbart! Och sen satte vi oss och börja åka hem. Vi stanna till på Mc- Donalds och vi klev in men var smockafullt med folk! Så våran bil åkte till BurgerKing som låg brevid och tog drive-in och det gjorde att vi tjänade nån timme i tid och kom hem mycket tidigare. Så skönt! Borta bra men hemma bäst! Så tacksam för dessa fina dagar vi fick tillsammans! 
 
 
Soluppgång
 
Så härligt väder vi haft hela veckan!
 
Fina Far o dotter <3
 
När man tycker det blir tråkigt att stå i liften så kan man ju fota lite..haha..
 
<3
 
Underbart!!!!!!! <3
 
Underbar vy på toppen!!! 
 
God frukost varje dag!!
 
Inköp av korv! =D Var så mkt folk så kunde inte lägga ut nått därifrån.
 
Skotertur med fina far!
 
Underbart!!!!
 
Lite chill innan middagen
 
Trunnagården
 
Ännu mer häng <3
 
Retades med en kompis som också hellre hade velat äta på BurgerKing än på Mc Donalds..hahaa..
 
Home sweet home!!!!!
 
 
När jag kom hem hade lilla mor köpt tulpaner hem <3
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback