Våren- vart tog du vägen?

Nu ligger det ett tjockt lager snö ute på marken igen. Och för några dar sen trodde man våren var här för att stanna! För 1 vecka sen så låg jag lixom ute och solade! 15 grader varmt och alldeles vindstilla...så härligt va de! Och nu e de massa snö igen Och kroppen är tillbaka i vintermoodet med smärtan..haha..Men nu har jag iaf varit både hos sjukgymnast och vårdcentralen och får äta 90mg av Etoricoxib Brown (Arcoxia) i en månad som jag hoppas ska hjälpa. Så ska vi höras om en månad och om det inte blir bättre får jag komma till reumatalogen. Var iaf och simmade igår men hade ondare i lederna o nacken efteråt än vad jag hade innan...hahaha...men var ledig igår som tur va. 
 
Vart länge sen jag skrev nu... Vet inte hur jag ska göra, för tror inte det är bra att hålla på o skriva och lägga ut massa på nätet - till o med jag tycker det är löjligt- men ändå e de gött o skriva av sig lite (det bästa är att om man undrar tex. när nån sak hände är det bara söka på bloggen 🤣 Lätt o enkelt..haha) Så får se framtiden ann.. men roligt för mig att gå tillbaka lite och se lite bilder. Dock skriver man ju aldrig om de viktigaste här.. familj, kyrkan och jobbet.. så det är ju bara löjlegrejer som skrivs, men har alltid skrivit dagbok så är svårt att sluta. Tror att de har me att göra att jag inte har nån familj =) 
 
Ska skriva ett inlägg lite om skidresan nu på fm, dock får ni ju inte reda på så mkt o inte se några andra här.. men nån glimt kan ni få se =) Sen ska jag försöka sätta mig på träningscykeln lite och göra sjukgymnastövningarna om kroppen tillåter, sen iväg och träffa marina innan jobb! Det är så mkt som hänt sen jag skrivit här... så får se på korten lite va som hänt och skriva lite inlägg i efterhand =D Så de kommer lite inlägg senare om det som varit =D Nu ska jag koka ägg =) Kram Kram 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback